WAGNER tuotteet

Saksalaiset WAGNER tuotteet, HIGH TECH technology. On uusi nanoteknologia, joka mahdollistaa erittäin liukuvan ja kestävän keraamisen pinnan muodostamisen koneosien kulumiselle alttiille pinnoille. Pienentää oleellisesti koneiden sisäistä kitkaa/tehohäviötä, seurauksena polttoaineen kulutus laskee.

 

WAGNER-tuotteet ovat erinomaista laatua. Asiakkaat huomaavat parannuksia ajoneuvojen suorituskyvyssä siirtyessään WAGNER-öljyyn ja levittäessään öljyä ja polttoaineen

 

 

 
 

Universaalinen mikrokeraaminen öljy – 49.90€ – 300ml

Universaalinen mikrokeraaminen öljy – 18.90€ – 100ml

Wagner-tuotteet ovat erinomaista laatua. Asiakkaat huomaavat parannuksia ajoneuvojen suorituskyvyssä siirtyessään WAGNER-öljyyn ja levittäessään öljyä ja polttoaineen lisäaineita

Öljyn lisäaine, joka sisältää mikrokeramiikkaa (hiukkaskoko alle 0,15 mikronia) bensiini-, diesel- ja kaasumoottoreille sekä voimansiirroille
WAGNER mikrokeraamiset lisäaineet ovat poikkeuksellinen yhdistelmä nykyaikaisimpia ja korkean teknologian nano-voiteluaineita.

Kaikki tiedot WAGNER:in tuotteista on linkissä – Universal Micro-ceramic oil – info

 

 

Moottorin sisäpuhdistusaine

Motor cleaner – 17,20€ – 300ml

Wagner Motor-Cleaner se on erityisesti valmistettu lisäaine, joka on suunniteltu moottoreiden ja vaihteistojen voiteluteiden puhdistamiseen.
Sovellus:
– kaikille bensiini-, diesel- ja kaasumoottoreille
– erilaisia öljyvoiteluisia käyttölaitteita
– manuaalivaihteisto
– tasauspyörästöt
Sitä suositellaan erityisesti dieselmoottoreille, koska öljy on nopeasti ja erittäin saastunutta palamisen aikana syntyvän noken erittäin suuren määrän vuoksi.

Technical Data Sheet WAGNER Motor-Cleaner – WAGNER_Motor-Cleaner
 

 

DPF-hiukkassuodattimen puhdistusaine

DPF cleaner – 24,90€ – 300ml

DPF Cleaner – hiukkassuodattimen puhdistusaine
Erityisesti valmistettu lisäaine, joka optimoi palamisen, vähentää nokipäästöjä, puhdistaa polttoainejärjestelmät ja pidentää hiukkassuodattimen käyttöikää.

Erittäin tehokas neste henkilöautojen tukkeutuneiden hiukkassuodattimien puhdistamiseen ilman, että suodatinta tarvitsee purkaa tai irrottaa. Säännöllisen puhdistuksen asioista voidaan välttää kalliit korjaukset.

Tehokas lisäaine joka pidentää DPF-hiukkassuodattimen käyttöikää dieselmoottoreissa. Parantaa polttoainetaloutta sekä vähentää noen ja haitallisten kaasujen muodostumista erityisesti lyhytkestoisessa ajossa.

– Lisätiedot