DPF cliener

DPF Cleaner – hiukkassuodattimen puhdistusaine

Tuotetiedot

”DPF Cleaner – dieselhiukkassuodatinpuhdistin”
Erityisesti valmistettu lisäaine, joka optimoi palamisen, vähentää nokipäästöjä, puhdistaa polttoainejärjestelmät ja pidentää hiukkassuodattimen käyttöikää.

Ongelma
Ajoneuvoissa, joita käytetään pääasiassa lyhyillä matkoilla, suodatin on tukkeutunut voimakkaasti nokesta. Matalat palamis- ja pakokaasulämpötilat aiheuttavat noken epätäydellisen palamisen, minkä seurauksena pakokaasussa on paljon nokea. Tuloksena on erittäin saastunut hiukkassuodatin. Moottorin hallintajärjestelmä ei käynnistä hiukkassuodattimen regenerointia ajettaessa lyhyitä matkoja.

DPF Cleaner regeneroi tukkeutuneet hiukkassuodattimet ja vähentää hiukkaspäästöjä
DPF Cleaner tarjoaa vaaditun nokipolton lämpötilan, joka takaa täydellisen nokipalamisen myös matalissa pakokaasulämpötiloissa.

DPF-Cleaner puhdistaa DPF: n.
Saastuneet dieselhiukkassuodattimet puhdistetaan ajon aikana lyhyessä ajassa ilman purkamista. Hiukkassuodattimen käyttöikä on pidentynyt.

DPF-Cleaner puhdistaa polttoainejärjestelmän
WAGNER DPF-Cleaner on ihanteellinen lyhyille matkoille ja kaupungin ruuhkiin. Säännöllinen käyttö varmistaa tehokkaan palamisen ja pitää suuttimet ja hiukkassuodattimet puhtaina.

Pyyntö
WAGNER DPF-Cleaner on turvallinen käytettäväksi kaikissa dieselmoottoreissa, joissa on hiukkassuodattimet, SCR-katalysaattorit, sekä nykyaikaisissa ajoneuvoissa, joissa on Common Rail (CDI) -, yksisuutinmoottorimoottorit (TDI) ja yhdessä kaikkien hiukkassuodattimien regenerointijärjestelmien kanssa. …

Soveltuu myös dieselin / biodieselin seoksiin, puhtaaseen biodieseliin (B100) ja kasviöljyihin.

Annostus
300 ml: n tilavuus riittää 60 litraan dieselpolttoainetta.
Sekoitussuhde: 1: 200

 

Useita lyhyitä matkoja varten vaatimus on tehtävä 5000 km: n välein.
Yhdistetyille lyhyille ja pitkille matkoille hakemus on tehtävä viimeistään 10000 km välein.
Annostelua / regenerointia ei tule suorittaa, jos säiliössä on alle 20 litraa dieseliä.
Ajoneuvoille, joiden kilometrimäärä on yli 50000 km, monikäyttö on hyödyllistä.